ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ INTERNET MARKETING WORKSHOP -O.G.I.

_2574196_orig
Καστοριά Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και ώρα 19.30΄
Kλείστε τη θέση σας τώρα!

Παρουσιαστές: Μπιτόπουλος Βαγγέλης, Δημητρόπουλος Νίκος, Ορφανίδης Στέφανος
Internet Marketers​ 
Εξασφαλίστε τη ΔΩΡΕΑΝ θέση σας ΤΩΡΑ απλά…..
Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας παρακάτω! 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Στο σεμινάριο αυτό θα ανακαλύψεις τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς τις νέες τάσεις της αγοράς όπως το internet marketing, τις εφαρμογές για κινητά, καθώς και τα club καταναλωτών. Δήλωσε τώρα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στην φόρμα επικοινωνίας πιο κάτω, για να διασφαλίσεις τη θέση σου! Ακόμα:

    • Μάθε τον τρόπο με τον οποίο εκατοντάδες άνθρωποι στην Ελλάδα εργάζονται μέσω Ίντερνετ!
    • Ανακάλυψε πώς πάνω απο 3000+ Ελληνικές επιχειρήσεις προωθούν και διαφημίζουν τα προιόντα αλλά και τις υπηρεσίες τους με πολύ μικρό κόστος στο διαδίκτυο αυξάνοντας τον τζίρο και το πελατολόγιό τους! 
    • ​Μάθε πως να επωφεληθείς από το Ιντερνετ Μάρκετινγκ, τις εφαρμογές για κινητά και τα δίκτυα καταναλωτών και να κερδίζεις χρήματα!
    • Μάθε τον τρόπο με τον οποίο εκατοντάδες άνθρωποι στην Ελλάδα κερδίζουν χρήματα από τις αγορές στο Ίντερνετ!
    • Μάθε πως χωρίς ειδικές δεξιότητες μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Internet και να έχεις εισόδημα!
Συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας για να εξασφαλίσεις την ΔΩΡΕΑΝ είσοδό σου!!!
ΟΝΟΜΑ *

First
Last
EMAIL *

ΤΗΛΕΦΩΝΟ *

Picture

Προσοχή!!! Οι θέσεις είναι περιορισμένες γιατί τέτοιου είδους σεμινάρια γεμίζουν πάντα ! Eίναι δωρεάν, όμως λόγω του ότι παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σε σχέση με άλλα που θα σας χρέωναν εκατοντάδες ευρώ, η αίθουσα θα είναι ασφικτικά γεμάτη ! Δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις! Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και εξασφάλισε την θέση σου! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για περισσότερες πληροφορίες.

Ιδιωτικό Απόρρητο : Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν πρόκειται για κανέναν λόγο να μοιραστούμε τα στοιχεία σας. Για λόγους ασφαλείας η IP σας καταγράφεται .
http://gtelalidis.weebly.com/

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...