Καστοριά: Υπο διωγμό ο κλάδος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης

TravelerΟ  κλάδος των  ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και  διασκέδασης διώκεται από την πολιτεία, αφού  οι  φόροι που έχουν επιβληθεί τους αναγκάζουν να κλείνουν τα καταστήματά τους.

250.000 έκλεισαν μέχρι στιγμής και ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί  έως το τέλος του  έτους.

Τα παραπάνω τονίστηκαν  στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν τα μέλη της νεοσύστατης  Ένωσης Καταστημάτων  Εστίασης και  Διασκέδασης  Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την εκδήλωση  η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  22 Οκτωβρίου στο Άργος Ορεστικό.

Την εκδήλωση διοργάνωσε   Σύλλογος  Ιδιοκτητών Καταστημάτων  Εστίασης και Αναψυχής Άργους Ορεστικού, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης  Εστιατόρων και  Συναφών Επαγγελμάτων Λεκανοπεδίου Αττικής   Ιωάννης Τσάκος ο οποίος   είναι μέλος του  Δ.Σ της  Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.,   και  έχει παράλληλα  διατελέσει  επί δυο τετραετίες  Πρόεδρος της  Π.Ο.Ε.Σ.Ε .

Στον σκοπό της διοργάνωσης αναφέρθηκε η πρόεδρος του  Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων  Εστίασης και Αναψυχής Άργους Ορεστικού  και αντιπρόεδρος της  Ένωσης Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης  Δυτικής Μακεδονίας  Δέσποινα Μπάρτζου, λέγοντας:  «Ο σκοπός της  σημερινής εκδήλωσης είναι να πούμε  τα προβλήματά μας, να ενωθούμε όλοι μαζί και να δούμε τι λύσεις μπορούμε να δώσουμε σε καθετί που μας  αφορά»

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *