Καστοριά: Τα προβλήματα στους δρόμους

astynomiaΤην προσοχή των οδηγών εφιστά η αστυνομία, αφού… ως συνήθως στις συγκεκριμένες περιοχές αρκετοί δρόμοι απαιτούν τη χρησιμοποίηση αντιολισθητικών αλυσίδων

Οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες αν κινηθούν στην επαρχιακή οδό Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 14ο χλμ. έως το 22ο χλμ.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί λόγω καθίζησης, από το 11ο χλμ. έως το 21ο χλμ. της εθνικής οδού Καστοριάς – Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Σημειώνεται ωστόσο ότι η κυκλοφορία για τα επιβατηγά και φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνους, διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Καστοριάς – Πρεσπών Φλώρινας (μέσω Αποσκέπου) και για όλα τα οχήματα μέσω της Επαρχιακής οδού Κορεστείων – Βυσσινιάς – Τοιχιού – Καστοριάς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχεις επίσης διακοπεί λόγω παγετού από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ., της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου)

Ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω κατολίσθησης από το 20ο χλμ. έως το 32ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).

Στο υπόλοιπο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

thestival.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *