Καστοριά: Σεμινάρια κατάρτισης για ΑΜΕΑ (700 ώρες)

kek-dhmoy-kastoriasΤο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2 (πρώην Κ.Ε.Κ.) της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ότι στο πλαίσιο της πράξης:  «Παρεμβάσεις υπέρ ευπαθών κοινωνικά ομάδων από πιστοποιημένα Εξειδικευμένα Κέντρα Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης ατόμων με αναπηρίες (ΑμεΑ) και απεξαρτημένων ατόμων ή ατόμων υπό απεξάρτηση, καθώς και από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού», πρόκειται να υλοποιήσει ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης ως εξής :

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ
Τίτλος Προγράμματος Μέθοδος υλοποίησης
Υπάλληλος εξυπηρέτησης και πληροφόρησης κοινού Το πρόγραμμα αποτελείται από θεωρητική προκατάρτιση και κατάρτιση 250 ωρών η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κε.Δι.Βι.Μ  και πρακτική άσκηση 450 ωρών η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργαζόμενους φορείς.
Τόπος υλοποίησης Διάρκεια Ωφελούμενοι Περίοδος υλοποίησης
Καστοριά 700 ώρες 15 άνεργοι – ΑμεΑ Οκτώβριος 2014 – Απρίλιος 2015
Κατά την διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν πιστοποιητικό χρήσης Η/Υ αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) οι οποίοι είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι  στα μητρώα ανέργων των Υπηρεσιών του Ο.Α.Ε.Δ. .

Στους καταρτιζόμενους θα καταβληθεί μικτό επίδομα 6€ για κάθε ώρα κατάρτισης.

Άνεργοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ως άνω πρόγραμμα θα πρέπει να απευθύνονται στο  Κε.Δι.Βι.Μ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς Αγίας Βαρβάρας 13 (Δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς) και στο τηλέφωνο 2467025388, καθημερινά κατά τις ώρες 09 : 00 – 14: 00 ώστε να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την διαδικασία υποβολής αίτησης.

Δικαιολογητικά συμμετοχής

  1. Βεβαίωση ανεργίας
  2. Πρόσθετοι τίτλοι σπουδών και επαγγελματικής εμπειρίας
  3. Παραπεμπτικό από τον ΟΑΕΔ
  4. Αίτηση και Βιογραφικό σημείωμα (το έντυπο χορηγείται από τον φορέα κατάρτισης)
  5. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  6. Αντίγραφο τίτλου σπουδών
  7. Πρόσφατη φωτογραφία

 Περίοδος υποβολής αιτήσεων από 22/9/2014 έως 10/10/2014.

 

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
 Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής Κε.Δι.Βι.Μ.

 

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς

Ορεστειάς

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 2
Δ/νση . : Αγίας Βαρβάρας 13 52100 Καστοριά

Τηλ. & Fax: 2467025388

email: kekdkast@otenet.gr  web site : www.kekkastorias.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...