Καστοριά: Παγοδρόμιο η Χλόη (φωτογραφίες)

DSCN1013Από τα “ψεύτικα τα έργα το μεγάλα” της Δημοτικής Αρχής Χατζησυμεωνίδη!

Σαν “ελεύθεροι πολιορκημένοι” ζουν τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι της περιοχής Χλόη στην Καστοριά, που δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους, αφού οι δρόμοι που ασφαλτοστρώθηκαν παραμονές δημοτικών εκλογών έγιναν… παγοδρόμια με το πάχος του πάγου  να ξεπερνάει σε πολλές περιπτώσεις τα 8 εκατοστά και να γίνουν απροσπέλαστοι ακόμα και για…. αλπινιστές, όπως δείχνει η σχετική φωτογραφία.

Το πρόβλημα δεν είναι αντιμετωπίσιμο ούτε με τις συνεχείς ρίψεις αλατιού από την πλευρά του Δήμου γιατί όταν κατασκευάζονταν οι δρόμοι δεν είχαν προβλέψει να τοποθετήσουν σχάρες,  με αποτέλεσμα τα νερά που κατεβαίνουν από το βουνό να καλύπτουν το δρόμο με διαδοχικά στρώματα πάγου.
Οι κάτοικοι της Χλόης εκπέμπουν SOS κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου γιατί ου μη γένοιτο, ακόμα και σε περίπτωση ατυχήματος δεν υπάρχει πρόσβαση ούτε για τα ασθενοφόρα.!

kastoriani-estia.blogspot.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *