Καστοριά: Ο εορτασμός των Αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης

Στις 20 και 21 Μαΐου η Αγία μας Εκκλησία τιμά και εορτάζει τη μνήμη των Αγίων θεοστέπτων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Στην τοπική μας Εκκλησία εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Καλλιθέα Καστοριάς, όπου θα πραγματοποιηθούν εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις κατά το ακόλουθο πρόγραμμα :
Τρίτη 20 Μαΐου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. : Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος στους δρόμους πέριξ του Ιερού Ναού.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014 και ώρα 7.00 π.μ. : Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιεορυργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Στις Ακολουθίες θα τεθεί σε προσκύνηση Ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης Μητρός του Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Επίσης στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια εορτάζουν και οι Ιεροί Ναοί Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μεσοποταμίας, Οξυάς, Ακοντίου, Αμπελοκήπων και Βαλτονέρων.

imkastorias.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *