Καστοριά – Μάριος Χρηστάκης: «Πιο δυνατοί από ποτέ οι Braveride!»

462072_122519467875117_357356373_o

Εξαιρετικά είναι τα νέα για το Epic Metal συγκρότημα από την Καστοριά, τους Braveride! Έπειτα από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του καταπληκτικού δίσκου, «Rise of the Dragonrider», οι Καστοριανοί epicmetallers επιστρέφουν δυναμικά με νέο άλμπουμ!

Πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που οι Braveride κυκλοφόρησαν δίσκο, ο οποίος μάλιστα είχε αποσπάσει πάρα πολύ καλές κριτικές. Πάντως, αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι όλα τα cds (Rise Of The Dragonrider) έχουν γίνει «καπνός», οπότε (πλέον) μπορείτε να αγοράσετε το άλμπουμ μόνο μέσω ίντερνετ.

 

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ο τίτλος του νέου δίσκου

Έτσι λοιπόν, πιο ανανεωμένοι από ποτέ, επανέρχονται στην επικαιρότητα με νέο line up και κυρίως, με νέο δίσκο! Όλο αυτό το διάστημα, το συγκρότημα δούλευε σκληρά και έχει ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των ηχογραφήσεων του νέου επερχόμενου άλμπουμ. Ο τίτλος δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, καθώς υπάρχει πάλι ενιαίο concept πίσω απο τα κομμάτια, γι αυτό και δεν θέλουν να βιαστούν, ώστε να βρουν τον κατάλληλο τίτλο για το άλμπουμ.

Το cd, πάντως, πιθανότατα να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015 και όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία για τα πρώτα ακούσματα!

 

Νέο line-up στους Braveride

Ήδη, εδώ και λίγους μήνες, το συγκρότημα από την Καστοριά έχει περάσει σε άλλη «εποχή». Πλέον, οι Braveride αποτελούνται από τους:

Μάριο Χρηστάκη, κιθαρίστα, main composer και ιδρυτή του συγκροτήματος

Κώστα Χατζηγεωργίου, τραγουδιστή, γνωστό σε όλους μας από τους Wolfcry

Βασίλη Λιάκο, μπασίστα (Innosense)

Κώστα Μυλωνά, στα τύμπανα

Κώστα Δελφό, πλήκτρα. Συμμετείχε επίσης στο cd single «Time to March», το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2007!

10529564_683405048420410_161129810_n

Μάριος Χρηστάκης: «Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό στο στούντιο»

10525073_683404968420418_838767412_n

Ο ιδρυτής του συγκροτήματος, Μάριος Χρηστάκης, μίλησε στο ReckoningHour.com για το νέο σχήμα, καθώς και για το τι να περιμένουμε από το επερχόμενο άλμπουμ. «Το νέο line-up βρίσκεται σε πραγματικά πολύ υψηλό μουσικό επίπεδο και αυτό βοήθησε κι εμένα να είμαι εντελώς ελεύθερος κατά την διάρκεια των βασικών συνθέσεων όπως επίσης και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο στούντιο. Όταν θα έρθει η ώρα ο κόσμος να ακούσει τα αποτελέσματα θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάω, άσχετα από το αν θα αρέσουν ή όχι τελικά οι συνθέσεις», για να συνεχίσει: «Τα παραπάνω δεν τα λέω με πνεύμα έπαρσης ή εγωισμού σε καμία περίπτωση, απλά δηλώνω χαρούμενος και ευλογημένος που έχουμε φτιάξει μία μπάντα με πραγματικά δυνατά αποτελέσματα και αποτελείται από μουσικούς με ταπεινότητα και αγάπη πάνω απ’ όλα για την μουσική και για τους Braveride

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=C78ow990fKs]

facebook group

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...