Καστοριά: Ερασιτεχνισμός, επιπολαιότητα, ή πραγματικός κίνδυνος;

d50d4832c83bc0aa902762c086ed2b5c_XL

Επιεικώς απαράδεκτη κρίνεται η κυκλοφοριακή αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καστοριάς, για την πόλη, όπου από την ημέρα σχεδόν της ανάληψης των καθηκόντων της, δηλαδή περισσότερο από δώδεκα μήνες, δεν κατάφεραν να επισκευάσουν, στον έναν και μοναδικό κόμβο της πόλης, τους σηματοδότες οχημάτων και πεζών.

Αυτό προκαλεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, στις επτά λωρίδες κυκλοφορίας (!) με άμεσο κίνδυνο της διέλευσης πεζών, οι οποίοι έχουν εκπαιδευθεί στο slalom ανάμεσα στα αυτοκίνητα και ιδιαίτερα σε μικρούς μαθητές όπου διέρχονται προς τα παρακείμενα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της πόλης.

Η τεχνική βλάβη σε όποιο βαθμό και να βρίσκεται, οπωσδήποτε θα μπορούσε να έχει μέχρι σήμερα επιδιορθωθεί, όμως σύμφωνα με αναφορές Αιρετών Διοίκησης του Δήμου Καστοριάς, αφήνουν πιλοτικά να λειτουργεί η επίμαχη περιοχή δίχως «φανάρια» με απώτερο σκοπό να κατασκευάσουν στο σημείο κυκλικό κόμβο …χωρίς σηματοδότες!

Πηγή – dimotikanea.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *