Καστοριά: «Βόμβα» για τους μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου ο αύλειος χώρος του Σχολείου

capture

Τον κίνδυνο κατάρρευσης του τοιχίου του αύλειου χώρου του 6ου Δημοτικού Σχολείου στην Καλλιθέα καταγγέλλουν τόσο η διεύθυνση του Σχολείου όσο και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,

επισημαίνοντας ότι υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι για τους μαθητές, οι οποίοι καθημερινά βρίσκονται στον χώρο.

Ο διευθυντής του Σχολείου, Νίκος Αλχασίδης, επικοινώνησε πριν από αρκετό καιρό με τον τότε αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρη Κωτούλα, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει έκτοτε κάποια εξέλιξη, ενώ νέα επιστολή απέστειλε στις 21 Οκτωβρίου στον νέο αντιδήμαρχο, Σωκράτη Λιάνο, επίσης, χωρίς να υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Το πρόβλημα, όπως επισημαίνεται στην επιστολή, δημιουργείται εξαιτίας φαινομένων καθίζησης και ελλοχεύει κινδύνους όχι μόνο για τους μαθητές αλλά και για τους πεζούς που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο.
Ο κ. Αλχασίδης καλεί τον δήμο Καστοριάς να επιληφθεί του προβλήματος, με το δεδομένο ότι η συντήρηση των σχολικών κτιρίων εμπίπτει στις αρμοδιότητες των δήμων.

 

 

toixos kallithea sxoleio 2

toixos kallithea sxoleio 3

 

toixos kallithea sxoleio

Κατηγορία :Επικαιρότητα

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *