Καστοριά – Άργος Ορεστικό: Τα σεμινάρια σε αγρότες για «Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων»

876546543

To  Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς, ο  Δήμος Άργους Ορεστικού και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καστοριάς με έδρα το Άργος Ορεστικό, συνδιοργάνωσαν  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την «Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων» το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 18 & 20 Αυγούστου στο Άργος Ορεστικό συνολικής διάρκειας 10 ωρών.

Το πρόγραμμα παρακολούθησαν 35 Αγρότες μέλη του Συνεταιρισμού, και είχε ως σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, όπως επιβάλλεται από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τους επόμενους μήνες αναμένεται η υλοποίηση εκ νέου ανάλογων  εκπαιδευτικών προγραμμάτων με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των υπολοίπων αγροτών της περιοχής.

Οι Αγρότες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα προγράμματα αυτά αλλά και στις εξετάσεις πιστοποίησης θα πρέπει να απευθύνονται στο Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς καθημερινά από τις 8:30 έως τις 15:00 στο τηλέφωνο 2467025388 .

  Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
   Λίτσκας Διονύσιος

Πρόεδρος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *