Κασαπίδης – Μέσω ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτήσουμε το φυσικό αέριο στην Καστοριά

kasapidis_1-1

«Σκοπός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας είναι να τρέξουμε το θέμα του φυσικού αερίου έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία των τηλεθερμάνσεων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πτολεμαίδας μετά το κλείσιμο και των λιγνιτικών μονάδων» τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης.

Όπως είπε ο κ. Κασαπίδης «καταφέραμε να πετύχουμε να αλλάξουμε το σχεδιασμό της ΔΕΣΦΑ και της ΔΕΔΑ να ξεκινήσουν οι εργασίες από φέτος στο πρώτο στάδιο ανάπτυξης των δικτύων που αφορά τη Καστοριά, το Άργος, τους Μανιάκους και τα Γρεβενά γιατί μπορούμε μέσω ΕΣΠΑ να χρηματοδοτήσουμε αυτές τις υποδομές και αναζητούμε τη τελική λύση για τον άλλον αγωγό από τον τερματικό σταθμό του Περδίκα από όπου θα τροφοδοτηθούν οι υποδομές των τηλεθερμάνσεων της Δυτικής Μακεδονίας για να μπορούμε να μιλάμε και για φθηνή θέρμανση».

ΕΡΤ – Θωμαή Αδάμου

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...