Καμμένος: Η εκλογή ΠτΔ πίσω από τις αποχωρήσεις

Στην προσπάθεια διάφορων κέντρων εντός και εκτός χώρας να εξασφαλιστεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, απέδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, τις αποχωρήσεις από το κόμμα του.
Οι ΑΝ.ΕΛ. δε θα συναινέσουν σε καμιά πολιτική που σκοτώνει τους Έλληνες.

Ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, αναφερόμενος στην αποχώρηση της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη, αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά «αν καταλάβετε εσείς του λόγους που αποχώρησε, να τους καταλάβω και εγώ», ενώ για την αποχώρηση του Βασίλη Καπερνάρου είπε πως «δεν «σπάσαμε» απολύτως τίποτα. Απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι δύο, ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές, κατευθυνθούν προς τη ΝΔ απάντησε «Κυριακή κοντή γιορτή».

Τέλος σημείωσε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. δε θα συναινέσουν σε καμιά πολιτική «που σκοτώνει τους Έλληνες» κι ας νόμιζαν ορισμένοι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, «ήταν δεξαμενή που κάποια στιγμή θα στηρίξει την κυβέρνηση και τους δανειστές».

Τ. Κουΐκ: Καμία μεθόδευση δεν μπορεί να ανακόψει τον αγώνα μας

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουΐκ, αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, δήλωσε πως καμία μεθόδευση δεν μπορεί να ανακόψει τον αγώνα του κόμματος.

Σύμφωνα με τον κ. Κουΐκ, οι Καπερνάρος και Ιατρίδη αποχώρησαν από την Κ.Ο. «χωρίς πολιτικά επιχειρήματα» την ώρα μάλιστα που θα μπορούσαν να εκφράσουν τις όποιες διαφωνίες τους στο επερχόμενο διευρυμένο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος σε 10 μέρες, για το οποίο ισχυρίστηκε ότι «θα είναι ανοικτό για κάθε κριτική, για κάθε πρόταση, για κάθε συζήτηση που θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση του αγώνα των ΑΝ.ΕΛ.».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...