Καλεσμένη σε γάμο άνω των 50 -Τα ιδανικά χτενίσματα για τα καλοκαιρινά events

Screenshot 2022-05-18 at 15-30-20 Καλεσμένη σε γάμο άνω των 50 -Τα ιδανικά χτενίσματα για τα καλοκαιρινά events

Οποιοσδήποτε, σε οποιαδήποτε ηλικία, μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε χτένισμα του αρέσει.

Δεν υπάρχει λάθος και σωστό, ωστόσο πάντα υπάρχουν κάποιες συμβουλές κορυφαίων του είδους, για την επιλογή του «ιδανικού».

Αν μπορούσαμε λοιπόν να ορίσουμε το «ιδανικό» χτένισμα, τότε θα λέγαμε ότι είναι αυτό που ταιριάζει με την προσωπικότητα, τον τρόπο ζωής και την περίσταση που θα παρευρεθείτε. Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, αναζητούν πιο εύκολα χτενίσματα αλλά και κουρέματα, για αυτό οι περισσότερες προτιμούν τα κοντά μαλλιά.

Τα social media αποτελούν πηγή εμπνεύσεως, και μία μικρή έρευνα με hashtag όπως #embracingthegray, #silversisters και #advancedstyle μας γεμίζει προτάσεις για hair looks που ταιριάζουν απόλυτα σε γυναίκες άνω των 50.

Κοντά Μαλλιά

Όσες έχετε κοντά μαλλιά -το κούρεμα που απογειώνει την αυτοπεποίθηση στα ύψη -, επικεντρωθείτε στην φράντζα. Ανεξάρτητα από το χρώμα τους, είτε τα έχετε αφήσει γκρι ή τα βάφετε, η έντονη φράντζα ή ακόμη και οι αφέλειες μπορούν να δώσουν στιλ. Δώστε όγκο στις μπροστινές τούφες των μαλλιών σας και φέρετε τη φράντζα μπροστά, για να έχετε πιο κομψό και stylish αποτέλεσμα.

Το «silver model» Nathalie δείχνει την ευελιξία ενός σούπερ κοντού, bob με φράντζα στο Instagram της και οι φωτογραφίες της είναι αληθινή έμπνευση.

Pixie

Ακόμη πιο τολμηρό και εναλλακτικό, το ανδρόγυνο κούρεμα. Οι προτάσεις πολλές και διαφορετικές και σίγουρα το μακιγιάζ είναι βασικό. Δώστε ατημέλητο αέρα στις πίσω τούφες και μην τις ισιώνετε, αφήνοντας πιο ήσυχη τη φράντζα σας, ή επιλέξτε ένα volume hairstyle με έμπνευση από τα 80s. Σε κάθε περίπτωση πείτε «ναι» στο μακιγιάζ και στο έντονο κραγιόν, για να έχετε το ιδανικό beauty look.

Μεσαίο μήκος

Αν το μήκος των μαλλιών σας είναι στο ύψος των ώμων, δώστε αέρα στο χτένισμά σας. Δώστε κίνηση στις άκρες, ιδιαίτερα αν έχετε φιλαριστό κούρεμα. Δουλέψτε τις άκρες με κίνηση προς τα έξω και επιλέξτε ένα πιο αφηρημένο hairstyle, για πιο sexy διάθεση. Επιπλέον, τρομερά κομψή επιλογή το half updo. Πιάστε απαλά τα μισά μαλλιά σας, αφού πρώτα τα έχετε ισιώσει.

Μία ακόμη πρόταση είναι το χαμηλό ponytail. ΠΙάστε αλογοουρά τα μαλλιά σας χαμηλά και επενδύστε σε ένα εντυπωσιακό hair clip, που θα ορίσει το στιλ.

Πείτε «ναι» στο wet look και τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας με φορά προς τα πίσω. Δημιουργήστε ένα faux pixie ή αλλιώς ένα ψεύτικο ανδρόγυνο look, το οποίο αναμφισβήτητα είναι κομψό και εντυπωσιακό.

Τέλος, αν έχετε μακριά μαλλιά υιοθετήστε ένα look με ένταση, δώστε όγκο στα μαλλιά σας και κίνηση. Μία γενική συμβουλή είναι να αποφύγετε αυστηρά χτενίσματα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...