Κακλαμάνης: Η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές – Μη με θεωρείτε δεδομένο για την ψήφο εμπιστοσύνης

Κακλαμάνης: Η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές – Μη με θεωρείτε δεδομένο για την ψήφο εμπιστοσύνης Νέες… “βόμβες” έριξε ο Νικήτας Κακλαμάνης, που όχι μόνο ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα χάσει στις επόμενες εκλογές.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι το αν θα στηρίξει την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης θα φανεί στη Βουλή την τελευταία στιγμή. «Εκεί θα καθορίσω και θα ακούσετε και τη στάση μου», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του θα παίξει και το προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Η μεγαλύτερη… “βόμβα” όμως ήρθε όταν ρωτήθηκε για τα σενάρια εκλογών και το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας. «Δεν έχω συμβιβαστεί ότι η παράταξή μου έχει χάσει τις επόμενες εκλογές», είπε και “κάρφωσε” «κάποια στελέχη της κυβέρνησης που διαγκωνίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα για να σώσουν τους εαυτούς τους».

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *