Και πάλι επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του φράγματος Νεστορίου

Και πάλι επίσχεση εργασίας από τους εργαζόμενους του φράγματος Νεστορίου

Συνάντηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου με τους εργαζόμενους

Επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου πραγματοποίησε  σήμερα Παρασκευή και ώρα 12.00 αντιπροσωπεία εργαζομένων στο Φράγμα Νεστορίου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και αποτελεί συνέχεια προηγούμενων επαφών με τον Βουλευτή αλλά και επισκέψεων του ίδιου στον χώρο του φράγματος, ενημέρωσαν ότι βρίσκονται και πάλι σε επίσχεση εργασίας λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους από την κατασκευάστρια εταιρία, τόσο των παλαιότερων οφειλών όσο και νεότερων μιας και συνεχίστηκαν οι εργασίες από τους ίδιους.

Μολονότι η ανάδοχος εισέπραξε το σύνολο των απαιτήσεών της από την κατασκευή του έργου και παρά τις δραστικές μειώσεις των απαιτήσεών από τη μεριά των εργαζομένων, προκειμένου να βοηθήσουν στη διευκόλυνση των καταβολών τους, βρίσκονται για άλλη μια φορά σε αδιέξοδο αφού ούτε αυτή τη φορά η εταιρία τήρησε τη συμφωνία.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του κατανοώντας την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους, για άλλη μια φορά δήλωσε τη στήριξη και συμπαράστασή του προτείνοντας  τρόπους  επίλυσης του προβλήματος και δηλώνοντας ότι θα είναι παρών σε οποιαδήποτε ενέργεια αποφασίσουν καθώς θεωρεί ότι η ολοκλήρωση του έργου δε  θα  πρέπει να γίνει σε βάρος των εργαζομένων.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...