Κάτσε: Δεν έχω καμία σχέση με πολιτικά θέματα

Κάτσε: Δεν έχω καμία σχέση με πολιτικά θέματαΟ Έργκους Κάτσε πήρε θέση στα όσα έγιναν στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία ενώ απάντησε και για την ανάρτηση σελίδας στο Facebook που είχε το όνομά του.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ που επέστρεψε από τα Τίρανα και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, δεν μπορεί να ξεχάσει τα όσα έζησε στο Βελιγράδι.

“Ζήσαμε πολλά χθες. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει. Όλα αυτά που έγιναν δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και είναι πολιτικά θέματα που δεν μας αφορούν. Εμείς είμαστε για να παίζουμε ποδόσφαιρο.”

Ο Κάτσε κλήθηκε να απαντήσει και για τη σελίδα στο Facebook που είχε το όνομά του και ανέβασε βίντεο εθνικιστικού χαρακτήρα: “Εγώ δεν ξέρω ποιος διαχειρίζεται αυτές τις σελίδες και δεν έχω καμία σχέση. Μίλησα με την ομάδα και είπα να τις καταγγείλουμε. Δεν γνώριζα για τις σελίδες. Θυμάστε τι είχε γίνει στο παρελθόν και από τότε δεν ήθελα να έχω καμία σχέση με τέτοια πράγματα. Έχουμε κινηθεί νομικά.”

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *