«Θολό» το τοπίο του επόμενου River Party

Την απόφαση να κηρυχθούν έκπτωτοι οι διοργανωτές πήρε η Δημοτική Επιχείρηση Νεστορίου

Ούτε ένα ευρώ δεν κατέβαλαν στη Δημοτική Επιχείρηση Νεστορίου οι διοργανωτές του RiverParty για την προηγούμενη διοργάνωση, γεγονός που οδήγησε τη Δημοτική Επιχείρηση Νεστορίου να πάρει την απόφασή για …έκπτωσή τους.

Ο δήμαρχος Νεστορίου, Πασχάλης Γκέτσιος, ωστόσο, μετά από συνάντηση που είχε με κάποιους από τους ιδιοκτήτες των εταιριών που ανέλαβαν τη διοργάνωση πριν από αρκετά χρόνια, αποφάσισε να τους δώσει μία μικρή πίστωση χρόνου, προκειμένου να εξοφλήσουν, τουλάχιστον, το προσωπικό, στο οποίο επίσης οφείλουν χρήματα.

Τα συνολικά χρέη της εταιρία προς τον δήμο, το προσωπικό, τη ΔΕΗ, αλλά και τρίτους, ανέρχονται στο ποσό των 100.000 ευρώ, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τη συνέχιση του θεσμού και το καθεστώς βάσει του οποίου θα διεξαχθούν οι επόμενες διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως και οι ιδιοκτήτες των εταιριών που είχαν αναλάβει τη διοργάνωση βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, διεκδικώντας χρήματα ο ένας από τον άλλο!!!

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο δήμος καλείται να πάρει μια σημαντικότατη απόφαση για το μέλλον του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ της περιοχής μας, με τη διαβεβαίωση, από την πλευρά του δημάρχου, ότι ο θεσμός θα συνεχιστεί είτε από τον ίδιο το δήμο, όπως γινόταν παλαιότερα είτε από ιδιώτες!!! Ίδωμεν…

 

Γιάννα Λούσιου

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *