Θεσσαλονίκη: Θέμα συζήτησης η σύζυγος του Ευάγγελου Βενιζέλου – Το επεισόδιο που έγινε μπροστά της και η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ (Φωτό)!

Θεσσαλονίκη: Θέμα συζήτησης η σύζυγος του Ευάγγελου Βενιζέλου - Το επεισόδιο που έγινε μπροστά της και η επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ (Φωτό)!

H σύζυγος του Ευάγγελου Βενιζέλου, Λίλα Μπακατσέλου, έκανε την εμφάνισή της και κέντρισε το ενδιαφέρον…

Τη σύζυγο του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Λίλα Μπακατσέλου είδαν όσοι βρέθηκαν στη συγκέντρωση στην πλατεία του Λευκού Πύργου υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΦΩΤΟ από karfitsa.gr
ΦΩΤΟ από karfitsa.gr
ΦΩΤΟ από karfitsa.gr
ΦΩΤΟ από karfitsa.gr

Η κ. Μπακατσέλου με διακριτικότητα βρέθηκε στο χώρο της συγκέντρωση, συζητώντας με φίλους και γνωστούς τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο συνέβη περιστατικό διαπληκτισμού μεταξύ μικροπωλητών που τερματίστηκε με επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Η κυρία Βενιζέλου έγινε γρήγορα θέμα συζήτησης ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Πανοζάχος, ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Εφραίμ Κυριζίδης, ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μάκης Βοϊτσίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Νιόβη Παυλίδου και η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στις τελευταίες εθνικές εκλογές Γιάννα Παναγοπούλου.

Πηγή: karfitsa.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...