Θεοδώρα Τζάκρη, η βουλευτής που τολμάει να τα βάζει με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Μεταπήδησε από το ΠΑΣΟΚ (πρώην υπουργός Παπανδρέου) στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η παρουσία της στα έδρανα του κυβερνητικού κόμματος είναι μετρημένη χωρίς να περνάει απαρατήρητη.

Δείχνει να ανήκει στην κεντροαριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κάνει έξαλλες δηλώσεις για τις απαιτήσεις των δανειστών, τάσσεται υπέρ της συμφωνίας και της παραμονής της χώρας στο ευρώ και βρίσκει το πολιτικό θάρρος να τα βάζει με την πρόεδρο της Βουλής, παρότι ανήκουν πλέον στο ίδιο κόμμα.

Μιλώντας στο Mega, η Θεοδώρα Τζάκρη κατηγόρησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάννη Πανούση για «υπέρμετρο ναρκισσισμό» και υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατόν να απασχολούν την επικαιρότητα με θέματα χωρίς σημασία, τη στιγμή που οι Έλληνες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.

Η πρώην υφυπουργός στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου μίλησε στην «Κοινωνία ώρα Μega», όπου και της ζητήθηκε να σχολιάσει τη σφοδρότατη σύγκρουση της προέδρου της Βουλής με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Κατηγόρησε, λοιπόν, και τους δύο ότι πολιτεύονται με βάση τον υπέρμετρο ναρκισσισμό τους. Πράγμα που αποδεικνύεται -όπως σημείωσε- από το γεγονός ότι προτάσσουν προσωπικές επιλογές, αντί να ασχολούνται με τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *