ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ Η ΑΘΗΝΑ Ο τέως και η Άννα Μαρία γιορτάζουν τα 50 χρόνια γάμου τους στον Ναυτικό Ομιλο -Ερχεται και η βασίλισσα Σοφία

Ο τέως και η Άννα Μαρία γιορτάζουν τα 50 χρόνια γάμου τους στον Ναυτικό Ομιλο -Ερχεται και η βασίλισσα Σοφία

Βασίλισσα και βασιλομήτωρ, πρώην βασιλιάς, πριγκίπισσες και πάσης φύσεως ισχυροί και γαλαζοαίματοι θα κάνουν αυτές τις ημέρες την Αθήνα να θυμίζει… άλλες εποχές. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ γιορτάζει την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου την χρυσή επέτειο γάμου του των πενήντα ετών με την τέως βασίλισσα Άννα Μαρία.

Μόνιμος κάτοικος Ελλάδος πλέον ο έκπτωτος μονάρχης επέλεξε την Αθήνα – και ειδικότερα τον Πειραιά – για να γιορτάσει το σημαντικό γι’ αυτόν γεγονός. Το ζεύγος Κωνσταντίνου και Άννας Μαρίας θα παραθέσουν δεξίωση σε εκατοντάδες καλεσμένους (ίσως και πάνω από 300) στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά την Πέμπτη το απόγευμα. Ανάμεσά τους αναμένεται να είναι πανίσχυροι εφοπλιστές και επιχειρηματίες της χώρας αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 1964, την μικρότερη κόρη του Βασιλιά Φρειδερίκου της Δανίας, Πριγκίπισσα Άννα- Μαρία.

Ξανά στην Ελλάδα, για τη δεξίωση, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία

Φυσικά, από την δεξίωση δεν θα μπορούσε να λείπει η αδελφή του Κωνσταντίνου, Σοφία, νυν βασίλισσα της Ισπανίας και βασιλομήτωρ, μετά την στέψη του γιου της Φελίππε, όπως και η έτερη αδελφή τους, πριγκίπισσα Ειρήνη.

Τα φώτα της δημοσιότητας αναμένεται να στραφούν στην Σοφία για μια ακόμη φορά, καθώς οι φήμες για το επικείμενο διαζύγιό της με τον βασιλιά Χουάν Κάρλος. Διεθνή ΜΜΕ αναμένεται να στείλουν δημοσιογράφους και παπαράτσι προκειμένου να πολιορκήσουν την Σοφία για μια συνέντευξη ή δήλωση σχετικά με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί και δεν έχει διαψευσθεί. Τουναντίον άπαντες θεωρούν δεδομένο το χωρισμό της με τον βασιλιά της Ισπανίας.

Η βασιλομήτωρ Σοφία επισκέπτεται πλέον πολύ συχνά την Ελλάδα: Προ δύο εβδομάδων μόλις ήταν στο αγαπημένο της Πόρτο Χέλι, φιλοξενούμενη του αδελφού της Κωνσταντίνου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σκέπτεται να μετακομίσει ακόμη και μόνιμα στη χώρα μας και αναζητεί κατοικία.

Η Σοφία θα διαμένει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σουίτα του Χίλτον, ενώ είναι άγνωστο μέχρι πότε θα παραμείνει στην Αθήνα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *