Η Lady Gaga αποκαλύπτει το ψέμα που είπε στους Έλληνες

Η Lady Gaga αποκαλύπτει το ψέμα που είπε στους Έλληνες

Όταν η Lady Gaga ήρθε στην Αθήνα και χάρισε ένα μοναδικό σόου σε όσους την είδαν έκανε το κοινό να τη να την αισθανθεί δική του. Όλους εμάς δηλαδή, να την νιώσουμε σαν Ελληνίδα. Παίνευε τον πολιτισμό και τα φαγητά μας, μέχρι και για τον πρώην της που ήταν Έλληνας μας είπε. Υπήρξε όμως ένα ψέμα μέσα σε όλα αυτά που έγινε καθαρά για λόγους marketing, όπως και τα περισσότερα απ΄όσα είπε κι έκανε.

Ο Θέμης Γεωργαντάς την πέτυχε στη Δανία και για χάρη του περιοδικού Hello μίλησε για την εμπειρία της παραμονής της στη χώρα μας, για την επιθυμία της να ξανάρθει, αλλά και το μικρό της ψέμα. «Αυτό που έζησα στην Ελλάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θα μου μείνει αξέχαστη. Η ενέργεια που μου έδωσαν οι φαν μου ήταν πρωτόγνωρη. Τους έβλεπα που με περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο και έπαιρνα ενέργεια για την συναυλία μου. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα. Αλλά σας είπα ένα μικρό ψέμα. Ο πρώην φίλος μου δεν ήταν από την Αθήνα αλλά από την Κύπρο, ελπίζω να με συγχωρέσετε. Θα ξανάρθω. Πέρασα αξέχαστα» ανέφερε η διάσημη ποπστάρ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *