Η Hard Rock ανοίγει ξενοδοχείο σε σχήμα γιγάντιας κιθάρας! [εικόνες & βίντεο]

guitar-708

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου σε σχήμα κιθάρας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, που αναμένεται να προσελκύει τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο, καθώς δεν υπάρχει άλλο όμοιό του πουθενά στη Γη.

Σχεδιασμένο σαν δύο κιθάρες ενωμένες το Hard Rock Hotel των 638 δωματίων θα έχει ύψος 150 μέτρων, θα κατασκευαστεί από γυαλί και μέταλλο και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019. Θα διαθέτει χώρους 3.800 τμ για σπα και θαλασσοθεραπεία για τους επισκέπτες του.

«Μιλάμε για ένα κτίριο που θα έχει πραγματικά το σχήμα κιθάρας. Γι’ άλλη μια φορά στη ζωή μου ο κόσμος νόμιζε ότι είμαι τρελός με πιστοποιητικό, αλλά πιστεύουμε ότι το αρχιτεκτονικό σχέδιο από μόνο του θα λειτουργεί ως τεράστιος πόλος έλξης. Χωρίς διάθεση υπερβολής πραγματικά δεν υπάρχει κάτι όμοιό του στον κόσμο», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της Seminole Gaming και Πρόεδρος της Hard Rock International, Τζέιμς Φ. Άλλεν, ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για το ασυνήθιστο σχήμα του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2019 και αποτελεί επέκταση του ήδη υφιστάμενου Seminole Hard Rock Hotel στο Χόλιγουντ της Φλόριντα. Το κόστος του θα αγγίξει το 1,5 δισ δολάρια. Με την επέκταση θα διπλασιαστούν τα δωμάτια στην ξενοδοχειακή μονάδα καθώς και ο χώρος του καζίνο, ενώ πολλές θα είναι οι παροχές προς τους φιλοξενούμενους: από το σπα, μέχρι μια τεράστια πισίνα με καταρράκτες, μπάνγκαλοους και υπηρεσία μπάτλερ.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *