Η τάση στα παλτό που επιστρέφει από τα 90s -Ταιριάζει με κάθε μήκος φούστας

maxicoat0000

Αν είστε αυτός ο τύπος γυναίκας που λατρεύει τα χαμηλά τακούνια και τα kitten heels τότε πιθανότατα θα «κολλήσετε» με αυτή την νέα τάση στα πανωφόρια.

Στην πραγματικότητα το trend δεν είναι και τόσο καινούργιο, αλλά επιστρέφει από τα 90s.

Ο χειμώνας είναι η αγαπημένη εποχή του χρόνου για πολλές από εμάς και αυτό κυρίως, επειδή μας δίνει την δυνατότητα να φορέσουμε τα κομψά παλτό μας, να τυλιχτούμε με τα ζεστά κασκόλ μας και τα cosy πλεκτά σύνολα.

Το layering είναι το μυστικό που κάνει το στιλ του χειμώνα τόσο ξεχωριστό. Το κρύο μας κάνει να αναζητάμε τα πιο elegant παλτό που μπορούν να μας κρατήσουν ζεστές από πάνω ως κάτω.

Η τάση που κάνει δυναμικό comeback είναι αυτό ακριβώς: τα maxi παλτό.

Τα μακριά παλτό ήταν πολύ δημοφιλή στη δεκαετία του 1970, συχνά κατασκευασμένα από σουέντ, με λεπτομέρειες από shearling στα μανίκια και τον γιακά.

Στα ’90s μεταμορφώθηκαν χάρη στο πλούσιο βελούδο που τα έχρισε must για τις βραδινές εξόδους. Στο σήμερα, μπορούμε να τα βρούμε σε κάθε γραμμή, υφή και απόχρωση.

Το καλύτερο είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το μήκος του φορέματος και της φούστας σας, αφού το μακρύ παλτό ταιριάζει με όλα τα μήκη φούστας και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Αυτά είναι τα ωραιότερα της σεζόν. Αποκτήστε τα.

Hobbs

H&M

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *