Η (σχεδόν 9 μηνών) έγκυος που χορεύει το χορό της κοιλιάς και ρίχνει το Ιντερνετ [βίντεο]

xoros-koilias1070

Λένε, ότι οι Λατίνες μαθαίνουν πρώτα να χορεύουν και μετά να περπατούν!

Απόδειξη αυτού, δεν αποτελεί μόνο η γνωστή τραγουδίστρια Σακίρα, αλλά και η ηθοποιός και χορεύτρια Τζέμα Μαρίν από την Ισπανία, η οποία παρότι είναι έγκυος, δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει να λικνίζεται στο ρυθμό της αγαπημένης της μουσικής.

Η 30χρονη βρίσκεται στην 33η εβδομάδα κύησης και οι χορευτικές της ικανότητες έχουν ξετρελάνει τους χρήστες του instagram και τους φίλους της, που τη θαυμάζουν όχι μόνο για την τεχνική της, που είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, αλλά και για το γεγονός ότι εκτελεί όλες τις χορογραφίες με την κοιλιά φουσκωμένη!

Η Μαρίν χόρευε και γυμναζόταν από την πέμπτη κιόλας εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, όμως παραδέχεται πως είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις κινήσεις αυτές του χορού σάλσα και μερένγκε διότι κάποιες φορές αισθάνεται πόνο χαμηλά στην κοιλιά.

Στο προφίλ της στο instagram η ίδια δημοσιεύει βίντεο από το σπίτι της και μοιράζεται τις χορογραφίες που κάνει, πάντοτε με τη συνοδεία του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Ισραέλ Νταφάς, ο οποίος είναι επαγγελματίας αθλητής του μποξ.

 

Η νεαρή ηθοποιός δεν είχε προβλέψει τις διαστάσεις που θα έπαιρνε η αγαπημένη της συνήθεια, αφού ορισμένα από τα βίντεο τα έχουν παρακολουθήσει περισσότερες από 225.000 φορές.

«Νομίζω ότι οτιδήποτε κάνεις ενώ έχεις το μωρό σου στην κοιλιά, σου χαρίζει μια υπέροχη αίσθηση, γιατί το μοιράζεσαι μαζί του», λέει η Τζέμα προσθέτοντας, ότι ο χορός με ή χωρίς μωρό στην κοιλιά είναι μια αποτελεσματική και δραστική γυμναστική, που βελτιώνει και τη διάθεση της, εκτός από τη σιλουέτα της.

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *