Η παλιά καλή Lady Gaga -Με διάφανο φόρεμα, βούτηξε στο νερό, φάνηκαν τα πάντα [εικόνες]

lady-gaga_4

Μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η διάσημη Lady Gaga, ποζάροντας με σέξι ρούχα σε παραλία στο Μαλιμπού.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε παραλία στο Μαλιμπού την Τετάρτη για μια φωτογράφηση, κατά τη διάρκεια της οποίας φόρεσε διάφορα μικροσκοπικά ρούχα, μεταξύ των οποίων και ένα λευκό νεγκλιζέ αλλά και ένα ροζ μαγιό.

Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Lady GagaΗ άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση της Lady Gaga

Το πιο εντυπωσιακό ήταν φυσικά το λευκό σατέν νεγκλιζέ που αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικό όταν η τραγουδίστρια μπήκε στη θάλασσα, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.
Το βρεγμένο λευκό φόρεμα δεν άφησε τίποτα στη φαντασίαΤο βρεγμένο λευκό φόρεμα δεν άφησε τίποτα στη φαντασία

Κάτω από το λευκό φόρεμα, όπως αποδείχτηκε δεν φορούσε τίποτε άλλο παρά μόνο ένα στρινγκ στο χρώμα του δέρματος, προκειμένου να φανεί στη φωτογράφηση πως ήταν τελείως γυμνή από κάτω.
Παιχνίδια με τα κύματα, για χάρη της φωτογράφησηςΠαιχνίδια με τα κύματα, για χάρη της φωτογράφησης
Χείρα βοηθείας την ώρα που παλεύει με τα κύματαΧείρα βοηθείας την ώρα που παλεύει με τα κύματα

Στη συνέχεια η Lady Gaga άλλαξε εμφάνιση, φορώντας ένα μίνι φόρεμα με μαύρη δαντέλα με ένα ζευγάρι απίστευτα ψηλοτάκουνες μπότες.
Με ένα μαύρο δαντελένιο μίνι φόρεμα και απίστευτα ψηλοτάκουνες μπότες συνεχίστηκε η φωτογράφησηΜε ένα μαύρο δαντελένιο μίνι φόρεμα και απίστευτα ψηλοτάκουνες μπότες συνεχίστηκε η φωτογράφηση

Συνεχίζοντας τις προκλητικές εμφανίσεις, φόρεσε ένα μαύρο δαντελένιο εσώρουχο κι από πάνω ένα καρό πράσινο πουκάμισο και πάλι με πολύ ψηλά μποτάκια.
Αργότερα άλλαξε και πάλι φορώντας ένα μαυρό δαντελένιο εσώρουχο και καρό πουκάμισοΑργότερα άλλαξε και πάλι φορώντας ένα μαυρό δαντελένιο εσώρουχο και καρό πουκάμισο

Η τραγουδίστρια δεν χρειάστηκε να απομακρυνθεί και πολύ από το σπίτι της για την λαμπερή φωτογράφηση, καθώς έχει ένα αρχοντικό αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων που το αγόρασε από τον σύμβουλο της Warner Bros, Νταν Ρομανέλι το 2014.

Και μια απλή και λιτή εμφάνιση, με ένα ροζ μπικίνιΚαι μια απλή και λιτή εμφάνιση, με ένα ροζ μπικίνι

Φωτογραφίες: Splash News

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...