Η Πάμελα Αντερσον διαφημίζει τα Vegan παπούτσια της [εικόνες]

pa-708_117

«Ο vegan τρόπος ζωής και η συμπόνια είναι σέξι» λέει η 48χρονη Πάμελα Άντερσον και ποζάρει ολόγυμνη για καλό σκοπό.

Η ηθοποιός «βγήκε» από τα ρούχα της για να προωθήσει την νέα της σειρά παπουτσιών για τη δημιουργία των οποίων δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα υλικό προερχόμενο από ζώο.

Στον σχεδιασμό των «vegan» υποδημάτων της συνεργάστηκε με τη Γαλλίδα σχεδιάστρια Αμελί Πισάρ η οποία πρωτοείδε την Πάμελα στη τηλεοπτική σειρά Baywatch όταν ήταν εννιά ετών. Η δυναμική ναυαγοσώστρια έγινε γρήγορα η μούσα της Πισάρ και η ηρωίδα της.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Τα κοινά ενδιαφέροντα τους όπως η χορτοφαγία και το πάθος τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων οδήγησε τις δυο γυναίκες σε μια οικολογικά ευαίσθητη συνεργασία.

Ετσι γεννήθηκε η συλλογή παπουτσιών APPA (Amelie Pichard-Pamela Anderson). Παπούτσια «vegan» με αναφορές στη δεκαετία τους ’90, στον μποέμικο τρόπο ζωής και στα σύμβολα του σεξ όπως η Παμ.

Η φωτογράφιση για την προώθηση της σειράς οικολογικών υποδημάτων έγινε για το περιοδικό «Paper» στο οποίο η Πάμελα ποζάρει ολόγυμνη φορώντας μόνο τα παπούτσια και μια 60s μαύρη περούκα.

«Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Όλοι μας», τόνισε η Άντερσον, η οποία πιστεύει ότι η στροφή του πλανήτη στην πράσινη οικονομία είναι επιβεβλημένη προκειμένου τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...