Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τώρα και στο Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες)

28082015dias004

Επέκταση της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) στην περιοχή του Άργους Ορεστικού

Eκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό για την παρουσίαση της επέκτασης της εφαρμογής της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς , την Πέμπτη το πρωί.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές Αυγούστου έχει επεκταθεί και στην περιοχή του Άργους Ορεστικού – Καστοριάς η εφαρμογή της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), ενώ στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής αρχικά τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση της Ομάδας από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο ΧΡΗΣΤΟΥ Δημοσθένη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, ο Διοικητής 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Γρηγοριος, ο Δήμαρχος του Άργους Ορεστικού ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ Παναγιώτης, ο Δήμαρχος Καστοριάς ΑΓΓΕΛΗΣ Ανέστης, ο Δήμαρχος Νεστορίου ΓΚΕΤΣΙΟΣ Πασχάλης, ο Υποδιοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων, αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής.

28082015dias007 28082015dias001 28082015dias006 28082015dias003 28082015dias002

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *