Η ΝAFA συνεχίζει να στηρίζει τους Έλληνες εκτροφείς και δημιουργεί προϋποθέσεις για το μέλλον! (Φωτο)

Capture.PNGryio

Δυναμικό παρών έδωσαν οι 100 και πλέον Έλληνες εκτροφείς στην ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησε το Διεθνές δημοπρατήριο της ΝΑFA.

nafa-ekdlosi-26-5-2017-2.jpg

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο LIMNEON RESORT, ο εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος του δημοπρατηρίου της ΝΑFA στην Ελλάδα, Χαράλαμπος Πούλιος, αφού ευχαρίστησε τους Έλληνες εκτροφείς για την παρουσία τους στη συνέχεια παρουσίασε τους υπεύθυνους του δημοπρατηρίου, Sebastian Jansen, Nicole Bauduin και Kees Floor, προκειμένου, ο καθένας από το δικό του πόστο να αναπτύξει και να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις , τις  καινοτομίες  και τις προοπτικές του δημοπρατηρίου.

nafa-ekdlosi-26-5-2017-3.jpg

Ο αντιπρόεδρος της NAFA Χαράλαμπος Πούλιος, αφού εξήρε την άριστη συνεργασία με τους Έλληνες εκτροφείς, επισήμανε παράλληλα τα σημαντικά άλματα που έχουν κάνει έτσι ώστε να παράγουν δέρματα τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και μεγεθών, αποτέλεσμα που οφείλεται κυρίως τόσο στον επαγγελματισμό των Ελλήνων εκτροφέων, όσο ότι η NAFA, τους παρέχει σημαντική υποστήριξη, ενώ όπως τόνισε υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

Επίσης, ο κ. Πούλιος υπογράμμισε πως οι Έλληνες εκτροφείς θα εξακολουθούν να έχουν την υποστήριξη της NAFA, ενώ τους ανακοίνωσε την απόφαση του δημοπρατηρίου να τους δώσει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να συμμάχουν κατ’ αρχάς  στον Σύνδεσμο European Fur Farmers  Council (EFFC)  και στη συνέχεια να εκπροσωπηθούν στο της NAFA, κάτι πολύ πρωτοπόρο, αφού κανένα άλλο δημοπρατήριο δεν έχει κάτι ανάλογο.

nafa-ekdlosi-26-5-2017-4.jpg

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Sebastian Jansen, ο οποίος έκανε μία γενική αναφορά στη διαδικασία διαλογής και αξιολόγησης των δερμάτων, στη συνέχεια παρουσίασε ενδιαφέροντα συγκριτικά στοιχεία – κυρίως – τιμών με άλλα δημοπρατήρια, έτσι ώστε μέσα από αυτά, να επιβεβαιώσει το πώς μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος σωστά την σύγκριση τιμών δερμάτων και να μην παραπλανείτε…

Παράλληλα ο κ.  Sebastian ανακοίνωσε και την υπογραφή σύμβασης με την εταιρεία FURCHINA, η οποία μελλοντικά θα δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες και οφέλη στους συνεργαζόμενους εκτροφείς της  NAFA. Η FURCHINA  είναι ένα δημοπρατήριο με έδρα την Κίνα και ασχολείται με τις πωλήσεις δερμάτων και μέσω Διαδικτύου. Πρόκειται για  μια πρωτοποριακή και σύγχρονη μέθοδος πώλησης δερμάτων που αναμφίβολα θα ανοίξει νέους ορίζοντες και θα προσφέρει  ευκαιρίες στους συνεργάτες της NAFA.

nafa-ekdlosi-26-5-2017-5.jpg

Από την πλευρά του ο κ.  Kees Floor  μεταξύ άλλων, έκανε μία γενική αναφορά στο πως εξελίσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο ο κλάδος της γούνας, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στην αγορά της Κίνας.

Τέλος, η κ.  Nicole Bauduin, υπεύθυνη συλλογής δερμάτων των Ελλήνων Εκτροφέων, αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που έχει μαζί τους, συζητώντας με συναδέλφους και πελάτες διάφορα θέματα   που αφορούν τον κλάδο.

nafa-ekdlosi-26-5-2017-6.jpg

Στο τέλος της εκδήλωσης οι Έλληνες εκτροφείς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους  για την σημαντική αυτή εκδήλωση, συγχαίροντας το δημοπρατήριο της NAFA για όλα τα θέματα τις αποφάσεις  και πρωτοβουλίες τους, τονίζοντας τα χρήσιμα συμπεράσματα που αποκόμισαν, προκειμένου να ενημερωθούν σωστά από υπεύθυνους ανθρώπους.

Εν κατακλείδι ήταν μία εποικοδομητική  συνάντηση την οποία το δημοπρατήριο της ΝΑFA θα επαναλάβει στο μέλλον, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με φαγητό και εξαιρετικά κρασιά από Καστοριά και Σιάτιστα.

nafa-ekdlosi-26-5-2017-7.jpg

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...