Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας «αδειάζει» τον Δήμο Έδεσσας

Απάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας στην ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας.

«Τα αναγραφόμενα στην ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στα λεχθέντα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΝΕ για την χθεσινή συνάντηση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν αναβολή της σημερινής συνεδρίασης που πραγματοποιεί η Επιχείρηση για λύση και εκκαθάριση της για να υπάρχει χρόνος μετά την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης να διερευνηθεί λύση που να κατοχυρώνει τους εργαζόμενους, την επιχείρηση και τον Δήμο.

Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού από αυτούς που σπεύδουν να την κλείσουν (πετώντας 19 εργαζόμενους στον δρόμο) για να σώσουν – ίσως – κάποιους που την έφεραν ως εδώ».

Η ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας ανέφερε τα εξής:

«Χθες, 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Έδεσσας με αφορμή την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής ΑΕ, με την συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, των Βουλευτών κ. Γιάννη Σηφάκη, κ. Χρήστο Σμια και κα. Θεοδώρα Τζάκρη, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των εργαζομένων.

Στην σύσκεψη δεσμεύτηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές να αναλάβουν οι ίδιοι όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες εντός του επόμενου μήνα, προκειμένου αφενός να μεταφερθεί το χρέος της εταιρείας στο χρέος της γενικής κυβέρνησης και αφετέρου να διασφαλιστεί η εργασιακή αποκατάσταση των υπαλλήλων της επιχείρησης».

Αναμένουμε τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι λογικό να υπάρξει αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν είναι δυνατόν να δεσμευτούν για κάτι τόσο σοβαρό οι Βουλευτές.

Ουσιαστικά, αν ισχύουν αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Έδεσσας, θα κληθούμε όλοι οι πολίτες να πληρώσουμε τα λάθη συγκεκριμένων ανθρώπων.

Γι’ αυτό και από τη στιγμή της ανακοίνωσης έχουν προκληθεί πολλά σχόλια, με αποτέλεσμα η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας να μας στείλει το παραπάνω κείμενο σε μορφή σχολίου.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...