Η Ναταλία Γερμανού το αποκάλυψε: Είναι επίσημο! Θα πάω απέναντι στη Μενεγάκη!

Είναι επίσημο! Η Ναταλία μιλάει πρώτη φορά για την κάθοδό της στη μεσημεριανή ζώνη, απέναντι σε Ελένη και Τατιάνα

Αποκαλύψεις έκανε η Ναταλία Γερμανού χθες το βράδυ, καλεσμένη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».

Αποκαλύψεις τις οποίες είχαμε κάνει πρώτοι εδώ στο Marymary.gr και σε είχαμε ενημερώσει ότι η Ναταλία Γερμανού ετοιμάζεται να αναλάβει καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή. Να σου θυμίσουμε ότι τ ο ρεπορτάζ μας αποκάλυπτε ότι η Ναταλία Γερμανού, είχε δώσει τα χέρια με το Ε, για την ανανέωση του συμβολαίου της και ότι είχε συμφωνήσει εκτός του «Μη χανόμαστε» να κάνει και κάτι ακόμα.

«Τη νέα σεζόν θα αλλάξω ζώνη. Και είναι η πρώτη φορά που το λέω» δήλωσε η Ναταλία Γερμανού και παραδέχθηκε ότι δεν είναι ευχαριστημένη από τον εαυτό της, όσον αφορά στην εκπομπή που είχε τη φετινή σεζόν και αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να κάνει κάτι άλλο.

«Θα μείνω στο Epsilon. Θα κάνω μεσημεριανό, καθημερινό. Δεν θα είμαι μόνη. Θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπατε στο «Μες στην Καλή Χαρά»», είπε αρχικά.

«Θα «τα βάλεις» δηλαδή με την Ελένη Μενεγάκη;» ρώτησε ο Δημήτρης Σταρόβας. «Όχι. Εγώ δεν είμαι τύπος που «τα βάζω» με κανέναν. Θα είναι αυτή η ζώνη πάντως. 13.00 με 16.00. Καθημερινό, ζωντανό με συνεργάτες που δε μπορώ να πω τα ονόματά τους. Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε την ομάδα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Έχω μια αγωνία κι αν δε μεσολαβούσε καλοκαίρι, θα έλεγα «τώρα, τώρα να ξεκινήσουμε». Είναι η πρώτη φορά που κάνω καθημερινό».

Η Ναταλία μίλησε και για την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται», την οποία μάλλον δεν θα έβαζε ψηλά στο βιογραφικό της: «Ήταν όλο λάθος. Απογοητεύτηκα και εγώ και κάποιοι άνθρωποι του Αντ1. Κάθισα σε έναν καναπέ και έκανα αγιογραφίες, ενώ κάποιοι περίμεναν μια Ναταλία που θα κάνει αιχμηρές ερωτήσεις, θα είναι «σκληρή», όπως ακριβώς προδιέθετε το τρέιλερ που ήμουν με τα γάντια του μποξ» εξήγησε.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *