Η Νατάσα Παζαΐτη βγάζει selfie με την κόρη της, Αλίκη Καραμανλή -Η γλυκιά φωτό

natasa-pazaiti


H Nατάσα Παζαΐτη θέλησε να ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά στην κόρη της, Αλίκη, για την ονομαστική της εορτή.

Στις 12 Ιουνίου 2003, ο Κώστας Καραμανλής με την Νατάσα Παζαΐτη, έγιναν γονείς για πρώτη φορά όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρος και Αλίκη.

Η Αλίκη χθες είχε την ονομαστική εορτή και η μητέρα της θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μία τρυφερή φωτογραφία τους στα Instagram Stories, η Νατάσα Παζαΐτη σημείωσε: «Χρόνια πολλά στον άγγελό μου».

Η Αλίκη είναι 19 ετών και στη φωτογραφία αγκαλιάζει τρυφερά τη μητέρα της, με την οποία μοιάζει αρκετά.

Νατάσα Παζαΐτη: Η γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της, Αλίκη Καραμανλή

Μαμά και κόρη πόζαραν χαρούμενες και αγαπημένες στον φωτογραφικό φακό και δέχτηκαν πολλά σχόλια και ευχές για την γιορτή της Αλίκης Καραμανλή.

««Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές. Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη!» είχε γράψει η Νατάσσα Παζαΐτη για τα παιδιά της στο Instagram όταν έγιναν 18 ετών.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *