Η Λουιζίδου σε σπάνια εμφάνιση με το σύζυγό της [photo]

newego_LARGE_t_1401_106667592_type12905

Η Ρένια Λουιζίδου είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που λες ότι έχουν και το… κοκκαλάκι της νυχτερίδας, αφού δεν υπάρχει σειρά που να πρωταγωνιστεί και να μην γνωρίζει επιτυχία. Η καταξιωμένη ηθοποιός, αν και είναι από τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική της ζωή, μακριά από τη δημοσιότητα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει – από τις σπάνιες περιπτώσεις η αλήθεια – να απασχολεί τα Μέσα αποκλειστικά με τη δουλειά της και καθόλου με την προσωπική της ζωή. Η Λουιζίδου είναι χρόνια παντρεμένη με τον Θάνο Κωνσταντάκη κι έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Ωστόσο, οι φορές που έχουμε δει το σύζυγό της, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι ελάχιστες. Το ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε στον Κήπο του Μεγάρου, προκειμένου να παρακολουθήσει τη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου. Εκεί, ήταν και ο φωτογραφικός φακός, που απαθανάτισε σε μία σπάνια φορά το χαμογελαστό και τα μάλα ταιριστό ζευγάρι.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...