Η Ελληνίδα που τρέλανε τον Ricky Martin στο The Voice Αυστραλίας!

Η Carly Yelayotis με καταγωγή από τη Λέσβο, “τρέλανε” τους κριτές του The Voice Αυστραλίας τραγουδώντας το “Stay” της Rihanna!



Ο μπαμπάς της κατάγεται απο την Αγια Παρασκευή της Λέσβου, ωστόσο εκείνη γεννήθηκε και μεγαλώνει στην Αυστραλία. Η αγάπη της για την πατρίδα της – την Ελλάδα – δεν παύει ωστόσο να είναι δυνατή:

“Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη της σελίδας μου. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που θα μπω στο The Voice Australia, είναι ένα όνειρο… Αλλά ότι θα έχω την ατελείωτη αγάπη και υποστήριξη όλων των Ελλήνων, δεν θα μπορούσα να το φανταστώ πότε! Σας ευχαριστώ από το βάθη της ψυχής μου. Νιώθω τόσο περήφανη για τις ρίζες μου. Ονειρεύομαι κάποτε να είμαι αναγνωρισμένη ως μία Ελληνίδα καλλιτέχνης, τραγουδώντας Ελληνικά τραγούδια, στης σκηνές της Ελλάδας. Αυτό είναι το πάθος μου και με μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανταποδώσω την αγάπη.”

Η Carly έκανε τους 3 από τους 4 κριτές να πατήσουν το κουμπί την τελευταία στιγμή, ενώ αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι με την ομάδα του Ricky Martin. Σοφή επιλογή, αν σκεφτεί κανείς το πόσο ταιριάζουν οι λατινικοί ήχοι με τους ελληνικούς! Μάλιστα, απέρριψε και την Kylie Minogue, η οποία επίσης την ήθελε στην ομάδα της. Ο will.i.am. δεν πάτησε το κουμπί, ενώ και ο Joel Madden δε στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, μπροστά στη γοητεία του Ricky Martin.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ft3Z-2swSJo]

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *