Η Έφη Αχτσιόγλου από τα Γιαννιτσά , έκανε «σκόνη» τη Θεοδώρα

%ce%b5%cf%86%ce%b7-%ce%b1%cf%87%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1%cf%83

Η Έφη Αχτσίογλου έκανε με τα «κρεμυδάκια» τη Θεοδώρα Τζάκρη. Αναλαμβάνει το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως υπουργός, θέτοντας ουσιαστικά νοκ άουτ την τέως υφυπουργό.

tzakrifb-660x330

Η Έφη  Αχτσιόγλου ήταν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.

Γεννημένη το 1985 στα Γιαννιτσά, σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου. Η διδακτορική διατριβή της αφορά το Εργατικό Δίκαιο. Ασκεί τη δικηγορία στη Θεσσαλονίκη και από τον Ιούλιο είναι επιστημονική συνεργάτης της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Βρυξέλλες. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης.

Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ , τέως υφυπουργός είχε φέρει μεγάλη αναταραχή στις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό, πριν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο. Μετά την εκλογή της και κυρίως μετά την συμμετοχή της στο κυβερνητικό σχήμα , δούλευε μόνο για τον εαυτό της και την εξυπηρέτηση του προσωπικού της μηχανισμού. Έτσι οι αντιπαραθέσεις μεγάλωναν με άμεσο αντίκτυπο και φθορά στον ΣΥΡΙΖΑ.

aridaia-gegonota.blogspot.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *