Η έκτακτη σύσκεψη στον Σ.Ε.Γ.

TravelerΈκτακτη σύσκεψη με αφορμή τη ληστεία που  έγινε εις  βάρος του οδηγού της νταλίκας η οποία μετέφερε  γουναρικά από την Κρήτη στην Καστοριά, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας  27 Οκτωβρίου στα γραφεία του ΣΕΓ.

Στη σύσκεψη στην οποία έγινε αποτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί έλαβαν μέρος γουνοποιοί ενώ παρέστη και ο  νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου.

«Έχουμε πολύ μεγάλο προβληματισμό γι΄αυτό που έχει συμβεί, θεωρούμε ότι ο κλάδος μας είναι ιδιαίτερα ευάλωτος και  προσπαθούμε να βρούμε λύσεις  μέσα από διάλογο  οι οποίες  θα εξασφαλίσουν ότι  στο μέλλον δεν θα υπάρξουν παρόμοια  γεγονότα.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε από αυτοκριτική  για το  όλο  φάσμα της διαχείρισης και διακίνησης των εμπορευμάτων μας μια κριτική η οποία θα είναι καταρχήν απέναντι στον εαυτό μας και στις διαδικασίες τις οποίες  εφαρμόζουμε.  Έτσι πιστεύουμε ότι περιλαμβάνει τα πάντα, είναι μια ανοιχτή συζήτηση η οποία έχει ως κύριο στόχο να βγάλει αποτελέσματα και αν δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε να μην έχουμε στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη.Ελπίζουμε ότι θα έχουμε αίσιο αποτέλεσμα και θα βρεθούν και τα υπόλοιπα γουναρικά. Όταν χάνεται κάποιο εμπόρευμα σίγουρα πονάει, συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους  και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να μην έχουμε στο μέλλον παρόμοια περιστατικά», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΓ, Θωμάς Λαγγιώτης.

 

Εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...