Ευχάριστα νέα για την υγεία του 24χρονου που δέχτηκε μαχαίρωμα στο Άργος Ορεστικό

papanikolaou-696x477

Ευχάριστα είναι τα νέα που καταφθάνουν από τη Θεσσαλονίκη, σχετικά με την πορεία της υγεία του 24χρονου θύματος, που τα ξημερώματα της Κυριακής δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού.

Μετά από επικοινωνία που είχε η sentra.com.gr με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται (και όχι στο Ιπποκράτειο όπως μετέδωσαν διάφορα μέσα) η κατάσταση της υγείας του 24χρονου νεαρού άντρα είναι άκρως ικανοποιητική.

Το θύμα, αρχικά είχε διακομισθεί στο νοσοκομείο Καστοριάς, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραύματος από το μαχαίρι, που ήταν σε σημείο πολύ κοντά στην καρδιά, αμέσως διακομίσθηκε στο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Εκεί οι γιατροί της καρδιοχειρουργικής τον εισήγαγαν αμέσως στο χειρουργείο, όπου κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, όπως μας μετέφερε η διοίκηση του νοσοκομείου, η εξέλιξη της πορείας του τραυματία είναι ικανοποιητική, για αυτό εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί από την εντατική, σε απλό θάλαμο νοσηλείας.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *