Εσύ θέλεις sex machine στο κρεβάτι σου;

f2b58bc8bea632e7e7ed3da2a3821c6f_XL.jpg.pagespeed.ce.gowrQNnDe-

Και όταν λέμε «μηχανή του σεξ» δεν εννοούμε τον Μήτσο που είναι ασυναγώνιστος στις σεξουαλικές επιδόσεις, εννοούμε ένα… ρομπότ!

Μέχρι τώρα γκρινιάζαμε ότι τα ρομπότ θα μας κλέψουν τις δουλειές. Τώρα θα μπουν και στην κρεβατοκάμαρά μας; Δεν είναι και πολύ μακρινό το σενάριο! Ναι, δεν πρόκειται για επιστημονική φαντασία, θα αντικαταστήσουν τους συντρόφους μας ή τουλάχιστον θα μπορούν να ικανοποιούν όλες τις σεξουαλικές μας ανάγκες!
Ο μελλλοντολόγος Dr. Ian Pearson προβλέπει ότι μέχρι το 2050 το να κάνεις σεξ με ανθρωποειδές ρομπότ θα είναι τόσο συνηθισμένο όσο είναι σήμερα να κάνεις σεξ με τον άνθρωπό σου. Βέβαια αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα μπορείς να πάρεις ένα στο σπίτι σου και 25 χρόνια νωρίτερα! Ο γιατρός επίσης είπε ότι μέχρι το 2030 θα κάνουμε virtual sex τόσο συχνά όσο βλέπουμε πορνό στο διαδίκτυο ενώ στο 2035 η πλειονότητα θα έχει sex toys τα οποία θα είναι διαδραστικά με virtual reality sex. Το καλό είναι ότι το σεξ δεν θα βγει από τη ζωή μας, απλά θα αλλάξει ο τρόπος που θα το κάνουμε!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *