ΕΣΚΕΜΕΝΟ Ή ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ; (VIDEO)

Capture

Ενα λάθος που δεν το πρόσεξε ……. κανείς!!!!!

Εκ παραδρομής, κατά λάθος, δεν το πρόσεξε ο υπάλληλος, δεν το αντιληφτήκαμε και οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία δεν στέκει στην περίπτωση των τελών αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας.

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς “ασάφειες”, ήταν ξεκάθαρη.  Καμιά αναπροσαρμογή των τελών.  Ότι ίσχυε και πέρσι.  Δηλαδή 3,70 € ανά στρέμμα στην Δημοτική Ενότητα Έδεσσας και 3,00 € / στρέμμα στην Δημοτική Ενότητα Βεγορίτιδας.  Αυτό ήταν εισήγηση και της οικονομικής επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, ΟΜΟΦΩΝΑ.

Όμως, ω του θαύματος!  Στην επίσημη εγγραφή της απόφασης, με υπογραφές όλων των συμβούλων, αναφέρεται το ποσό των 3,70 € / στρέμμα, για όλο τον Δήμο Έδεσσας.

Ελπίζουμε, όπως είπαν, να βρούνε τον υπεύθυνο, να το διορθώσουν, να επανορθώσουν στέλνοντας νέα ειδοποιητήρια πληρωμής τελών και επιτέλους να ζητήσουν και ένα ΣΥΓΝΩΜΗ.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0dxvBfD8iw0]

tastv.gr

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *