ΕΠΣ Πέλλας: Κάν’ το όπως η… Τρόικα!

27fed56a-acb5-4245-ab2a-d5af50d8e283

Σαν άλλη… Τρόικα φαίνεται να λειτουργεί η ΕΠΣ Πέλλας και η ΕΠΟ όσον αφορά στα παιδικά πρωταθλήματα, καθώς χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανέβασε την τιμή του παραβόλου συμμετοχής σε 100 ευρώ από 50 που ήταν πέρσι.

Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι οι λιλιπούτειοι άσοι των παιδικών ομάδων θα πρέπει να διαθέτουν δελτία τα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ για την έκδοσή τους θα κοστίζουν 33 ευρώ.

Δικαιολογημένη η γκρίνια των παραγόντων που βλέπουν ότι για να λειτουργήσει ένα τμήμα με 25 παιδιά θα χρειαστούν ένα αξιοσέβαστο ποσό (αμοιβή προπονητή, έξοδα διαιτησίας, έκδοση δελτίων, ιματισμός, μετακινήσεις) το οποίο πάντως θεωρείται απίθανο να διατεθεί λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας.

Ήδη και τα λιγοστά σωματεία που κατέβαζαν παιδική ομάδα δείχνουν πιο αρνητικοί από ποτέ σε αυτό το ενδεχόμενο προτιμώντας να δίνουν ανεπίσημα παιχνίδια μεταξύ τους για να μην στερήσουν το όνειρο από τα μικρά παιδιά.

 

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *