Επιχειρηματική Επιχειρηματική αποστολή «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» στην Κίνα «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» στην Κίνα

Επιχειρηματική αποστολή «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» στην Κίνα

Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Κίνα η οποία θα αναχωρήσει την επόμενη εβδομάδα.

Στην αποστολή συμμετέχουν 10 επιχειρημάτιες από την Καστοριά και τη Σιάτιστα, και ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς κ. Πετρόπουλος μετά από πρόσκληση του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών». Η επιχειρηματική αποστολή είναι συνέχεια ενεργειών που ξεκίνησαν εδώ και έξι χρόνια προκειμένου να διευρυνθούν οι αγορές που απευθύνονται οι Ελληνικές επιχειρήσεις. Η σημασία των ενεργειών αυτών αναδεικνύεται ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή με τα δεδομένα προβλήματα της αγοράς της Ρωσίας.

Ο «Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών» υποστήριζε πάντοτε την ανάγκη διαφοροποίησης των αγορών που απευθυνόμαστε προκειμένου να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. Η επιχειρηματική αποστολή θα διαρκέσει από τις 20-27 Ιουλίου 2015.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσουλιώτας Μηνάς                                                  Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *