Επιστροφή Γκέκα και Κυριάκου στην Εθνική! Εκτός ο Σαμαράς

Επιστροφή Γκέκα και Κυριάκου στην Εθνική! Εκτός ο Σαμαράς

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε τους Έλληνες του… εξωτερικού που βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής ενόψει των αγώνα με τα Νησιά Φερόε και από αυτή απουσιάζει το όνομα του Γιώργου Σαμαρά.

Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να καλέσει τους Γκέκα και Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά άφησε εκτός τον Γιώργο Σαμαρά ο οποίος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Γουέστ Μπρομ. Εκτός είναι και ο τραυματίας Λουκάς Βύντρα.

Οι κλήσεις του Ρανιέρι: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Βασίλης Τοροσίδης, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Βαγγέλης Μόρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ), Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα).

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *