Επιμελητήριο Καστοριάς: Χρηματοδότηση συμμετοχής επιχειρήσεων στην 30η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας»

epimelitirioΤο Επιμελητήριο Καστοριάς, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των επιχειρήσεων του Νομού Καστοριάς θα χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στην 30η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως και 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Κοζάνης στα Κοίλα.

Το ποσοστό χρηματοδότησης θα ανέρχεται στο 30 τοις εκατό του ενοικιαζόμενου χώρου της επιχείρησης με ανώτερο όριο χρηματοδότησης τα 400,00 ευρώ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης συμμετοχής ορίζεται στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία του Εκθεσιακού Χώρου Κοζάνης στα τηλ. 2461045978,45977 & 45983.

1ος ΟΡΟΦΟΣ.jpg

ΠΙΣΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.jpg

 

 

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *