Επιμελητήριο Καστοριάς: Για Enterprise Greece και Έκθεση Γούνας Hong Kong 2015

epimelitirioΤο Επιμελητήριο Καστοριάς είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι στις 04 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδη Χαράλαμπου παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κας  Μαρίας Αντωνίου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Enterprise Greece κ. Ησαΐα και τον κ Φιλιόπουλο, εντεταλμένο Διευθύνοντα Σύμβουλο του νέου φορέα εξωστρέφειας.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η Ελληνική Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Γούνας Hong Kong 2015 και επετεύχθη συμφωνία για αύξηση της επιδότησης της συμμετοχής των επιχειρήσεων από 8 τοις εκατό σε 30 τοις εκατό.

Το Επιμελητήριο Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ Φιλιόπουλο και ιδιαιτέρως την Βουλευτή του Νομού Καστοριάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την πραγματοποίηση της συνάντησης και για την ουσιαστική της υποστήριξη στο αίτημα του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *