Επίσπευση των διαδικασιών για την επιδότηση 100% της εγκατάστασης συστημάτων φυσικού αερίου ζητά από το ΥΠΕΝ ο Δήμαρχος Καστοριάς

sdoukou

Επίσπευση των διαδικασιών για την επιδότηση κατά 100% των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, αίτημα το οποίο κατέθεσε στη νέα Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αλεξάνδρα Σδούκου στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την κ. Σδούκου στις 25 Ιουλίου, όπου και αναλύθηκε διεξοδικά το αίτημα της επιδότησης, η Υφυπουργός, υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει άμεσα η σχετική απόφαση του ΥΠΕΝ.

Προκειμένου, ωστόσο, να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, ο Δήμαρχος απέστειλε επιστολή ζητώντας οι προβλεπόμενες αποφάσεις να υπογραφούν άμεσα, ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι Δημότες Καστοριάς να κάνουν χρήση του φυσικού αερίου.

«Το αίτημα αυτό, το οποίο είχαμε προωθήσει και στην προηγούμενη Κυβέρνηση, είναι εξαιρετικά σημαντικό για την περιοχή μας, έτσι ώστε κανένα νοικοκυριό και καμία επιχείρηση να μην χρειαστεί να πληρώσει για τη σύνδεση με το Φυσικό Αέριο. Επιμένουμε και θα επιμείνουμε όσο χρειαστεί ώστε οι αποφάσεις του Υπουργείου να ληφθούν εγκαίρως και να προχωρήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες», δήλωσε, αναφερόμενος στο θέμα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *