Επίσκεψη της Γενικής Προξένου της Γαλλίας Σαντρίν Μουσέ στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς

3.episkepsi_proxenougallias-750x365

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη πραγματοποίησε, σήμερα Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, η Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας και Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου στη Θεσσαλονίκη Σαντρίν Μουσέ, η οποία συνοδευόταν από τρεις συνεργάτες της.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε την Γ. Πρόξενο στην περιοχή μας στα γαλλικά, και την ενημέρωσε για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Π.Ε. Καστοριάς και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ταυτόχρονα συζήτησαν τη δυνατότητα διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η γούνα, ο πρωτογενής τομέας κ.α., η σωστή αξιοποίηση των οποίων μπορούν να βοηθήσουν στην εξωστρέφεια της τοπικής μας οικονομίας.

Ο κα. Μουσέ δήλωσε ενθουσιασμένη από την φυσική ομορφιά και τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία που διατηρεί το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης με το Τμήμα Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Καστοριάς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *