Επίσημα «Άραβας» ο Μπενζεμά -Ανακοινώθηκε από την Αλ Ιτιχάντ με τριετές συμβόλαιο

canvas

Ποδοσφαιριστής της Αλ Ιτιχάντ είναι πλέον επίσημα ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Γάλλος σταρ και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε και επίσημα. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, ενώ αναμένονται κι άλλες, δεδομένου ότι πολλά σπουδαία ονόματα του ποδοσφαίρου δείχνουν τάσεις μετακίνησης.

Λίγες ώρες μετά το «αντίο» του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας, ο Μπενζεμά υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Σε αυτό προβλέπεται ότι θα λάβει περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, συμπεριλαμβανομένων και των εμπορικών συμφωνιών.


Μπενζεμά: Παρουσίαση μπροστά σε 65.000 οπαδούς

Η πρωταθλήτρια της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου σέντερ φορ με βίντεο το οποίο συνόδευε η λεζάντα: «Ο Μπενζεμά είναι εδώ. Ένας νέος τίγρης θα βρυχηθεί. Καλωσήρθες στην Ιτιχάντ».

Αυτό που απομένει, είναι η παρουσίαση του μπροστά στους οπαδούς. Σε αυτήν αναμένεται να παρευρεθούν περίπου 65 χιλιάδες οπαδοί.

Ο Μπενζεμά έγινε κάτοικος Μαδρίτης το 2009 και μέτρησε 647 εμφανίσεις, 354 γκολ και 165 ασίστ.Με τη Ρεάλ σήκωσε πέντε Champions League, ισάριθμα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τέσσερα πρωταθλήματα, άλλα τόσα Super Cup Ευρώπης, τρία Κύπελλα και ισάριθμα εγχώρια Super Cup. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 31 γκολ και έξι ασίστ σε 43 συμμετοχές

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *