Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: «Να αναβαθμιστεί η υφιστάμενη Σχολής Γουνοποιίας και όχι να γίνει νέα ιδιωτική όπως λέει ο προφήτης Ηλίας»

Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας: «Να αναβάαθμιστεί η υφιστάμενη Σχολής Γουνοποιίας και όχι να γίνει νέα ιδιωτική όπως λέει ο προφήτης Ηλίας»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στη σύσκεψη του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας» , εκπροσωπήθηκε μέσω του Αντιπροέδρου της κ. Γκιάτα λόγω απουσίας του Προέδρου κ. Κοσμίδη. Η ΕΟΓ συμμετείχε και στην πρώτη σύσκεψη καθώς θεωρεί το
θέμα ιδιαίτερα σοβαρό.

Πρόταση της ΕΟΓ δεν είναι η δημιουργία ιδιωτικής σχολής γουνοποιίας, αντίθετα αυτό υπήρξε πρόταση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας» κατά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εκθετήριο Καστοριάς.

Πρόταση μας είναι η αναβάθμιση της υφιστάμενης Σχολής Γουνοποιίας, και προτεραιότητα μας η αντιμετώπιση της κρίσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος και οδηγεί στην ανεργία μεγάλο μέρος του υφιστάμενου εργατικού δυναμικού.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *