«Ελλάδα έχεις ταλέντο»: Ο ταχυδακτυλουργός που ανατρίχιασε τους κριτές [βίντεο]

elladaexeistalento

Ο ταχυδακτυλουργός που εμφανίστηκε στο κυριακάτικο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» τρέλανε τους κριτές με την τέχνη της «απάτης» και του «Deja Vu».

Ως συνήθως, οι άνθρωποι που επιλέγουν τα μαγικά στο παιχνίδι, έχουν να αντιμετωπίσουν τον σκεπτικό και επικριτικό Σάκη Τανιμανίδη. Ωστόσο, ο Δημήτρης Μουσουράκης, τον καθησύχασε πως το μαγικό του «κόλπο» δεν σχετίζεται με χαρτιά.

Ο μάγος μίλησε για το φαινόμενο του Deja Vu, την αίσθηση δηλαδή πως κάτι το οποίο συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, το έχουμε ζήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν.

Ο Μουσουράκης, έβαλε τον Σάκη Τανιμανίδη να τραβήξει ένα τραπουλόχαρτο, την Μαρία Μπακοδήμου να επιλέξει ένα χρηματικό ποσό, από διάφορα που αναγράφονταν σε ένα σημειωματάριο και τον Γιώργο Καπουτζίδη ένα μέρος του κόσμου, από τα δεκάδες που είχε καταγεγραμμένα στο μπλοκάκι του.

Στη συνέχεια, ο μάγος προέτρεψε την επιτροπή να παρακολουθήσει ένα βίντεο. Σε αυτό  ήταν εκείνος, έχοντας στην τσέπη ένα τραπουλόχαρτο, ίδιο με εκείνο του Τανιμανίδη, με το ακριβές χρηματικό ποσό που επέλεξε η Μπακοδήμου και … από την Πίζα της Ιταλίας, δηλαδή το μέρος που επέλεξε ο Γιώργος Καπουτζίδης!

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *