Εκνευρισμός στον ΠΑΟΚ για Ρανιέρι

Εκνευρισμός ΠΑΟΚ για Ρανιέρι

Έντονη δυσφορία του επίσημου ΠΑΟΚ για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι και τις επιλογές του στο χθεσινό παιχνίδι με την Ρουμανία.

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της εθνικής, έλεγαν μεταξύ των άλλων σε εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης: «Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την επιλογή της ενδεκάδας και των παικτών που θα παίξουν. Όμως, αναρωτιόμαστε, πως είναι δυνατόν, σε ένα παιχνίδι όπου η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο, να μένει στον πάγκο ο πιο φορμαρισμένος επιθετικός του πρωταθλήματος, ο Κλάους Αθανασιάδης. Πως είναι δυνατόν να ξέχασε ο κ. Ρανιέρι τον Κλάους στον πάγκο ;».

Απάντηση στα ερωτήματα που έθεταν δεν ήταν δυνατόν να πάρουν όμως η δυσφορία όπως προαναφέραμε ήταν εντονότατη. Βεβαίως, ο ΠΑΟΚ δεν εξέδωσε ανακοίνωση, απλά περιορίστηκε στις τοποθετήσεις που αναφέραμε. Και η αναφορά δεν γινόταν μόνο για τον Αθανασιάδη αλλά και για τους υπόλοιπους παίκτες που δεν αξιοποιήθηκαν.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *