Εκλογές: Με βουλευτίνες η Καστοριά

teligioridouolumpia

Πληροφορίες θέλουν να έχουν ξεκαθαρίσει οι πρώτες θέσεις των λιστών των δύο μεγάλων κομμάτων στην Καστοριά, για τις επερχόμενες εκλογές.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες από Αθήνα, θέλουν να έχει “αποφασίσει” να αποφύγει χρονοβόρες ενδο-εκλογικές διαδικασίες και να διαλέξει την εύκολη λύση της επιλογής υποψηφίων με βάση τους σταυρούς που είχαν λάβει οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ιανουαρίου.

Έτσι για την Καστοριά,  η κ. Τελιγιορίδου είναι το όνομα που πολύ πιθανό θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου, με δεύτερο τον κ. Μπαλταγιάνη (είχαν διαφορά 60 ψήφους). Αναζητούνται οι επόμενοι δύο για να κλείσει.

Πληροφορίες θέλουν να υπάρχει πρόβλημα στην Κοζάνη με τη συγκρότηση νικηφόρου ψηφοδελτίου, γιατί με τον άτυπο αυτόν κανόνα οι εναπομειναντες υποψήφιοι των εκλογών του Ιανουαρίου “κουβαλούν” εξαιρετικά λίγους σταυρούς .

Στην Νέα Δημοκρατία, μετά και τη δημόσια παραδοχή του κ. Τζηκαλάγια ότι θα είναι δεύτερος στις λίστες, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μην ηγηθεί η κ. Αντωνίου, η οποία μάλιστα διατηρεί άριστες σχέσεις με τον κ. Μεϊμαράκη.

marmaga

Ο marmagas είναι ο δημιουργός του blog tismarmagas.wordpress.com. Μετά την επιτυχημένη πορία 2 χρόνων μετέφερε όλα του τα άρθρα στο ανανεωμένο πλέον marmaga.net...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *